Mogelijkheden

Stylingsessie

Ben je op zoek naar je eigen stijl met kleding waarin jij je helemaal jezelf voelt? Sta jij dagelijks voor je kast vol met kleding maar weet je niet wat aan te trekken?

Dan is een stylingsessie echt iets voor jou!

In 2 uur tijd ga ik samen met jou de stijl bepalen die het beste past bij jouw persoonlijkheid en die je graag ziet wanneer je in de spiegel kijkt.

Ik laat je zien welke kleuren, pasvormen, materialen, prints en stijlen jou écht mooier maken en help je om het beste uit jezelf te halen!


Prijs: € 99,00

Garderobe check

Sta jij geregeld voor je kast en heb je geen idee wat aan te trekken of hoe je bepaalde kledingstukken met elkaar kunt combineren?
Ik kom je graag helpen!

Voor een garderobe check kom ik bij je thuis en help ik je gedurende 3 uur met het organiseren van jouw garderobe. We kijken en selecteren items die het beste bij je passen en ik laat je zien welke items minder voor je doen.

Met de kledingstukken die goed passen bij jouw stijl, figuur en persoonlijkheid creëeren we nieuwe sets. Ook geef ik je een heleboel tips en tricks over wat goed past bij je figuur en waar je op kunt letten als je gaat shoppen.
Daarnaast geef ik je advies over welke items een aanvulling zullen zijn op jouw garderobe en vertel ik je waar je deze het beste kunt shoppen.


Prijs: € 199,00

Personal Shoppen

Shoppen om jouw garderobe compleet te maken of voor een compleet nieuwe garderobe? Ik ga graag met je mee!

Tijdens onze personal shopping sessie kom je te weten welke stijlen en pasvormen het beste bij je passen en geef ik je handige tips en tricks hoe je deze het beste kunt dragen en combineren. Ook geef ik je de leukste shopping adresjes, zodat jij ook zonder mij weet waar je jouw stijl kunt vinden.

Ben je op zoek naar een outfit voor een bijzondere gelegenheid? Doe dit samen met mij of laat mij voor je op pad gaan! Samen met jou stel ik een outfit samen die perfect past bij de gelegenheid én bij jou.

 

Prijs: € 65,00 per uur

Style treatment

Ben jij toe aan een upgrade van je dagelijkse look of sta je open voor een compleet nieuwe look?
In combinatie met visagiste Evelien van Make-up your Day en kapper Mixtbaby in Rotterdam lanceren wij een uniek concept; ‘Style Treatment’.

Een complete dag waarbij we samen met jou op zoek gaan naar jouw eigen stijl, jouw imago. We benadrukken jouw sterke uiterlijke punten door middel van kleding, haar en make-up met als doel dat je van buiten uitstraalt wie je van binnen bent.

Geen metamorfose waarbij alles anders wordt; we verbeteren wat je hebt terwijl je je uniekheid in stand houdt.

Interesse? Stuur me even een mailtje of neem telefonisch contact met me op voor alle info en mogelijkheden!

Prijs € 399,00

Zakelijk kledingadvies

Ga je starten met een nieuwe baan of krijg je een andere functie en wil je zelfverzekerd overkomen en jezelf kunnen zijn tijdens je werk?
Ik kan je hierbij helpen!

Samen met jou ga ik op zoek naar de business style die het beste past bij jou en aansluit bij je (nieuwe) functie en het bedrijf waar je werkt. Hiervoor bekijken we de kleding die je hebt in je huidige garderobe en vullen we deze aan met nieuwe items tijdens een personal shopping sessie.
Voor een zakelijke garderobe die compleet is en helemaal bij je past.


Prijs garderobe check € 199,00
Prijs personal shopping € 65,00 per uur

Influencer

Naast het fysiek bezig zijn met kleding en de styling van mensen ben ik ook online dagelijks bezig met mode.

Op mijn persoonlijke blog ‘Styled by Chris’ vind je alles over de laatste mode trends en hoe je ze draagt. Ook leer ik hoe je kunt combineren, krijg je een kijkje in mijn garderobe en outfits en lees je de beste fashion tips & tricks.

Mocht je net als ik nu nooit genoeg inspiratie hebben dan kun je me ook volgen op Instagram. Als fanatieke Instagrammer heb ik een account vol met de laatste mode inspiratie.

Styled by Chris | Christel Bezemer
Stylist & Personal shopper

06-21420302
info@styledbychris.com

Brede Hilledijk 191
3072 ND Rotterdam
Website: www.styledbychris.nl
KvK: 63159538